Description
Zobna pena BIOSMALTO IMPACT ACTION CAE* za domačo uporabo
CURASEPT BIOSMALTO je izvirna in edinstvena italijanska formulacija, razvita po 7 letih sodelovanja z uglednimi partnerji kot sta ISTEC-CNR in CSIC.
Zobna pena BIOSMALTO IMPACT ACTION CAE* za domačo uporabo je posebej priporočljiva kot učinkovita rešitev pri osebah s povečanim tveganjem za zobni karies, s poškodbami sklenine zaradi gastroezofagealnega refluksa in suhih ust, pri obsežni abraziji in na močno demineraliziranih območjih sklenine. Priporočljiva je za paciente med ortodontskim zdravljenjem in tiste s karioznimi lezijami ter močno demineralizacijo zobne sklenine in dentina.
EDINSTVENO – Vsebuje mednarodno patentirano funkcionalno snov F-ACP. Nanodelci amorfnega kalcijevega fosfata (ACP), obogatenega s karbonatnimi in fluoridnimi ioni ter oviti s citratno oblogo učinkovito pripomorejo k remineralizaciji trdih zobnih tkiv na biomimetičen način.
HITRO – Zaradi visoke biomimetičnosti hitro sprošča aktivne ione, ki so s tem takoj dostopni na prizadetih mestih.
DOLGOTRAJNO – Na površini zob ustvarja novo mineralno fazo, ki je odpornejša na kislinske vplive. Tako sčasoma ustvarja močnejšo zaščito trdih zobnih tkiv pred kariesom**, kislinsko erozijo in mehanskimi poškodbami sklenine in dentina.
Brez SLS – klinično preizkušeno.
UPORABA: Nanašajte dvakrat na dan na prizadeta mesta v skladu z navodili zobozdravnika ali ustnega higienika. Najprej temeljito očistite zobe z zobno pasto Curasept BIOSMALTO karies, abrazija in erozija, izpljunite ostanek paste in ne izpirajte. Nato s pomočjo druge suhe in mehke zobne ščetke ali s suhim prstom nanesite zobno peno BIOSMALTO IMPACT ACTION karies, abrazija in erozija na očiščena prizadeta mesta in pustite, da deluje vsaj 2 minuti. Izpljunite odvečno peno in ne izpirajte. Ne jejte ali pijte vsaj 30 minut po nanosu.
Medicinski pripomoček.
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.
* Iz angl.: karies, abrazija, erozija
** Skupaj z ustreznim mehanskim čiščenjem zob in prehrano z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov
Preberi več